OBS. Banen er blød i vinterhalvåret

Kontakt os såfremt du ønsker at kende status på banen, idet den kan være blød fra midt efterår til forår. PåTelefon. 23472544 eller Tlf.20921500

Trafikregistrering

Det er gratis at lande på Nr. Felding Flyveplads. Det er hyggeligt at få flyvende besøg. Ifølge vores Miljøgodkendelse skal vi kunne dokumentere antal operationer (starter og landinger med motordrevne fly) på flyvepladsen. Registrer derfor venligst starter og landinger foretaget med motordrevne fly på Nørre Felding flyveplads. Registreringen skal foretages senest 24 timer efter starten fra pladsen.


VIGTIGT: Læs også flyvepladsreglement

Motorflyvning (TMG, UL, GA)

Landingsrunder skal foregå vest for pladsen. Der meldes medvind og finale på Nr. Felding RADIO på frekvens 123.380 MHz. Det er ikke tilladt at overflyve pladsen - observation foregår mod øst eller vest. Vindposen står ca. 200 m fra banens nord-østlige tærskel.Det er IKKE tilladt at overflyve Nr.Felding by. Overflyvning af de omkringliggende gårde skal undgåes. BEMÆRK at det kan forekomme svæveflyvning, inklusiv flyslæb. Gentagne landingsøvelser er kun tilladt med klubbens fly. 

OBS. Banen kan være blød i vinterhalvåret. 

Overnatning

Der er mulighed for at booke overnatning i Holstebro Flyveklub såfremt du er medlem af Dansk Svæveflyver Union eller Dansk Ultralet Union. Book via vores bookingportal

overnatning i Klubhuset

Værelse til 2 personer 100 kr. pr. overnatning

Overnatning i Klubhytte

Klubhytte til 2 personer 100 kr. pr. overnatning

Camping 

Det er muligt at opstille telt eller campingvogn ved vores hytte / camping område. 
50 kr. pr. overnatning pr. person.

Camping hytte eller fastligger

Det er muligt at opstille en campinghytte eller fastligger campingvogn i Nr. Felding, såfremt man er medlem af DSvU, Dulfu eller RCdanmark.

HFK medlemspris. 2.000 kr. årligt + strøm
Ekstern 2.500  kr. årligt + strøm

Oplevelser i nærheden

Ølgryde Plantage

Ølgryde Plantage ligger som den nærliggende Stråsø Plantage på en del af Skovbjerg Bakkeø lige syd for pladsen. Her er mulighed for vandreture og et yndet udflugtsmål for folk, der kan lide at samle mad i naturen. I svampesæsonen bugner plantagen med gode spisesvampe som kantareller og Karl Johan. Vi ville gerne fortælle, hvor du kan finde svampene… men som du sikkert ved, er alle gode svampesteder hemmelige.

Her vokser også bærbærende planter som brombær, hyldebær og rønnebær. Du må plukke dem alle, så længe det er til eget forbrug. 

I den vestligste del af Ølgryde Plantage – lige syd for flyvepladsen ligger plantagens shelterplads. Her er et shelter med soveplads til 7-9 personer og et bålhus med shelter, hvor der er plads til 8-10 personer. At kalde placeringen for malerisk vil være en underdrivelse. Shelterne har udsigt over en lille sø, hvor fuglene jager insekter, og råvildtet slukker tørsten.

Ved shelterne er der flere borde og bænke. Bag shelterne ligger pladsens brændestabel – det er gratis at bruge brændet. Du skal bare selv kløve det. Mange brugere efterlader brænde til de næste gæster.
Booking på naturstyrelsen.dk


Boutrup Sø

Lige vest for pladsen ligger Boutrup Sø uforstyrret og Idyllisk. Her kan du møde en hjort eller bæver eller tage en dukkert i søen. Søen blev især kendt i medierne under Covid-19 da det var et af de steder man begravede et stort antal mink, som så efterfølgende blev gravet op igen. 

Holstebro

Besøg Holstebro bymidte ligger 7 km fra flyvepladsen. Her findes der flere kulturelle   spekter - lige fra musikalske og teatermæssige oplevelser, til gode restauranter og en skøn gågade som er en af de ældste gågader i Danmark.

Indkøb og transport

Der ligger en Min Købmand i Nr. Felding og der er ca. 1.6 km til fods eller på cykel. 

Holstebro Flyveklub råder over 2 cykler der kan lånes.