RC Modelfly

Holstebro Flyveklub

Svævefly - Motorfly/UL - Modelfly/RC

 

Modelflyvning i Holstebro Flyveklub

KOM OG BESØG OS: Vi flyver mandag, fredag og søndag fra kl 14:00 samt mandag og onsdag fra kl 18:00, når vejret tillader det.

 

Flyvning med fjernstyrede (Radio Controlled - RC) modelfly er samlet under organisationen Modelflyvning Danmark. Modelflyvning Danmark har af Trafikstyrelsen fået udelegeret ansvaret for varetagelsen af uddannelse, samt andre opgaver i forbindelse med modelflyvning for fjernstyrede, ubemandede fly op til 25 kg. For at flyve med disse RC modelfly skal du være medlem af en modelflyveklub som opererer fra en godkendt modelflyveplads. Det får du i Holstebro Flyveklub!

 

Modelfly/RC-afdelingen i Holstebro Flyveklub uddanner piloter til både standard modelfly (0,5 til 7 kg.), stormodeller (7 til 25 kg.) samt RC helikopter. Se mere under Bliv Pilot.

 

Modelflyvning er også en vintersport. Der opereres både udendørs og indendørs med flyvning, modelbygning, og skrønefortælling! Holstebro Flyveklubs konstruktion og medlemssammenhold gør, at vi deler oplevelser og viden på tværs. Er du RC pilot kan du kommen med i et svæve- eller UL-fly, og er du S eller UL pilot, kan du prøve hvor sjov og udfordrende flyvning også kan være med RC modeller. Det giver en ekstra dimension i vores fælles passion: flyvning!

 

Du er altid velkommen til at komme og se på og få en snak. Se i Flyvepladsreglementet hvordan du finder modelfly/RC-banen.

Holstebro Flyveklub - Sognstrupvej 17A - 7500 Holstebro - kontakt@flyvecenter.dk